Delovni časPon - Pet: 08:30 - 16:30
Vikend zaprto
Pokličite nas +38631643194
Naš naslovSlovenska cesta 18,
2277 Središče ob Dravi
Greenhouses and glasshouse constructions

Notranja oprema

Notranja oprema

Ogrevanje

Podjetje EUSI vam lahko ponudi različne sisteme ogrevanja glede na površino rastlinjaka, vrsto rastlin, lokacijo in obdobje gojenja. V skladu z vašimi potrebami vam bomo predlagali najboljšo rešitev, prilagojeno pogojem rasti. Ponudimo lahko fiksne in mobilne sisteme ogrevanja za rastlinjake, ki so namenjeni zmanjšanju toplotnih in energetskih izgub, hkrati pa se s tem zmanjšajo tudi vzdrževalni stroški rastlinjaka. Kombinacija s cevnim sistemom ogrevanja in sistemom CO2 s plinskim kotlom.

Sistem Growlight

Za gojenje v zimskem času, za povečanje donosa. Vgrajujemo visokotehnološki sistem osvetljevanja vrtnarskih površin, prilagojen vrsti pridelkov za povečanje fotosinteze. Visoko učinkovite luči za rast, ki zagotavljajo polni spekter svetlobe. Natrijeve žarnice, keramične metalhalogenske žarnice, metalhalidne žarnice. Celovit samostojni sistem za dviganje ali spuščanje sistema razsvetljave. Ustrezna zasnova in zanesljivost.

Namakanje

Nudimo široko paleto namakalnih sistemov za rastlinjake s fertigacijo za gojenje rastlin z in brez zemlje. Tlačno kompenzacijski kapljač. Zelo natančno in enakomerno delovanje. Natančno odmerjanje pripravkov za zaščito pridelka. Črpalke. Rezervoarji za sladko vodo. Rezervoarji za deževnico. Računalniški programi za izdelovanje receptov.

Druga oprema za rastlinjake

Črpalke – električne in toplotne črpalke, sistem je popolnoma nadzorovan in prilagojen vašim potrebam.

Senčila – toplotna zaščita in zatemnitev za varčevanje z energijo, izboljšanje vlage in klimatskega nadzora.

Hladilni sistem – uporaba nadzemnih namakalnih sistemov v plastičnih in steklenih rastlinjakih ima v poletnem in zimskem času velike prednosti. Nekatere izmed njih so znižanje notranje temperature, povečanje vlažnosti in osvežitev zraka.

Ventilatorji za recirkulacijo zraka – mešanje zraka v rastlinjaku za doseganje enakomernejše klime.

Klopi – fiksne in premične klopi iz aluminijaste ali pocinkane mreže v kombinaciji z različnimi sistemi za namakanje in fertigacijo. Možnost vgradnje ogrevalnega sistema za toplo vodo. Različne dimenzije glede na potrebe in količine zalivanja.

Sistem za upravljanje podatkov – za popolno upravljanje podatkov o rastlinjakih.

Scroll