Delovni časPon - Pet: 08:30 - 16:30
Vikend zaprto
Pokličite nas +38631643194
Naš naslovSlovenska cesta 18,
2277 Središče ob Dravi
Greenhouses and glasshouse constructions

O nas

O nas

Podjetje AGRIKOL je bilo ustanovljeno 16. 6. 2004 v Kruševcu, Srbija. Podjetje je imelo takrat zaposlenih le okrog 20 delavcev, po dolgih letih trdega dela, pa je število zaposlenih naraslo na več kot 400.

Glavna dejavnost podjetja je postavljanje in gradnja profesionalnih kmetijskih objektov (rastlinjakov in steklenjakov) ter vgrajevanje celotne podporne opreme.

Podružnice matičnemu podjetju se nahajajo celem svetu, kot na primer v Sloveniji, Tuniziji, na Madžarskem, v Rusiji in na Norveškem.

Slovensko podjetje EUSI AGRIKOL je bilo ustanovljeno 29.07.2011 s sedežem v Središču ob Dravi in danes zaposluje že 70 ljudi. Pretežen del naših projektov izvajamo na ozemlju držav Evropske Unije. Slovenska podružnica je le v letu 2019 imela več kot 40 uspešno zaključenih projektov na področju Evropske Unije, vendarle pa poslujemo tudi izven ozemlja Evrope, kot je Rusija, Tunizija, Severna Amerika, Avstralija,…

Podjetje AGRIKOL in njene podružnice se hitro razvijajo na področju svojih gradbenih in montažnih del na svetovni ravni. Prav zaradi tega trenda smo ustvarili podobo rastočega podjetja, ki svoje storitve zagotavlja hitro, kakovostno in učinkovito.

Rast podjetja se vidno kaže po številu izvedenih in uspešno zaključenih projektov po celotnem svetu. Samo v letu 2018 je bilo po vsem svetu izvedenih več kot 80 projektov. V letu 2019 pa je bilo uspešno zaključenih okvirno 100 projektov – od Kazahstana do Japonske, od Italije do Rusije in od Abu Dabija do Amerike.

Scroll